Disseny gràfic | enprensa.org
Comunicació i disseny gràfic. Imatge corporativa, packaging, disseny de catàlegs i editorial, senyalística, disseny web, analítica web i xarxes socials
Disseny we, disseny gràfic, catàlegs, memòries, analítica web, xarxes socials, senyalística, disseny editorial
22172
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22172,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

DISSENY GRÀFIC

Des de 1993 oferim serveis de disseny gràfic i comunicació a empreses i institucions. Analitzem les necessitats, creem els continguts, dissenyem i produïm. Coordinem i dirigim el millor equip de col·laboradors, ens responsabilitzem de donar la màxima qualitat, complir els terminis i assolir els objectius fixats. Arribem on tu vulguis!!

.

Identitat corporativa: Conceptualitzem i dissenyem tots els elements necessaris per dotar a les marques i productes de coherència, entitat pròpia i visibilitat: logotip, aplicacions, oficines, web.

Catàlegs: Concebuts com eines de suport als departaments comercials. Proposem una solució integral que comprèn el disseny, la maquetació i la producció, ja sigui impresa, digital o totes dues alhora.

Memòries corporatives: Els valors, els resultats, els compromisos d’una companyia han de tenir reflex en una memòria estructurada de forma coherent i presentada amb rigor. És un element de comunicació que requereix l’ús d’eines transversals i un diàleg fluid amb l’empresa, ja que ha de simbolitzar com cap altra la seva ànima.

Packaging. Com empresa compromesa amb la sostenibilitat dels projectes dels nostres clients, incorporem criteris ambientals en la concepció i producció de de l’embalatge. Un bon disseny i desenvolupament ha de protegir, transmetre informar de característiques comercials i legals i seduir al comprador. T’ajudem a fer packaging funcional, venedor i responsable.

– Senyalística i senyalització. Col·laborem en el disseny gràfic i desenvolupament de senyalització per tal d’informar i orientar en entorns exteriors i interiors de manera coherent i entenedora. Rutes patrimonials i turístiques, fires, congressos i senyalística per a empreses.

Exposicions. Col·laborem en el disseny gràfic en projectes de l’àmbit de la museografia i exposicions. – Disseny gran format: Lones, displays, rollups, vinils, etc.

Publicitat i eines comercials: Tríptics, flyers, fulletons i anuncis. – Creació d’elements online: landingpages, bàners, catàlegs digitals, emailings.

Què necessites?