Màrqueting digital | enprensa.org
Comunicació i disseny gràfic. Imatge corporativa, packaging, disseny de catàlegs i editorial, senyalística, disseny web, analítica web i xarxes socials
Disseny we, disseny gràfic, catàlegs, memòries, analítica web, xarxes socials, senyalística, disseny editorial
22280
page-template-default,page,page-id-22280,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Analítica web

Creació de continguts

Xarxes socials

MÀRQUETING DIGITAL

Implementem la millor estratègia per reforçar la teva marca, impulsar les teves vendes, donar a conèixer els teus productes i fidelitzar als teus clients:

.

– SEO (Search Engine Optimization) i SEM (Search Engine Marketing). Definim el millor programa de posicionament web, basant-nos en eines de SEM o de SEO, o en una combinació d’ambdues, depenent de les teves necessitats i pressupost.

– Analítica web. Desenvolupem un seguiment detallat dels llocs web que ens permeten coneìxer el comportament dels nostres usuaris per ajudar-nos a prendre decisions estratègiques i fer el seguiment dels objectius.

– Xarxes socials. Gairebé nou de cada 10 internautes utilitza xarxes socials*, el que representa més de 25 milions d’usuaris a Espanya. Disposar d’una planificació coherent amb els nostres valors i objectius, seleccionar les xarxes més adients, determinar la periodicitat idònia, mantenir una comunicació fluida amb l’usuari i mesurar els resultats, són trets fonamentals d’una bona gestió de xarxes.

* l’Estudi Anual de Xarxes Socials de 2019 de IAB Spain

– Emailings. L’emailing és el complement ideal d’una estratègia de màrqueting digital ben dissenyada. Redactem continguts, els hi li donem forma i fem l’enviament. Mesurem les conversions a la web.

Què necessites?