Exposicions | enprensa comunicació
Comunicació i disseny gràfic. Imatge corporativa, packaging, disseny de catàlegs i editorial, senyalística, disseny web, analítica web i xarxes socials
Disseny we, disseny gràfic, catàlegs, memòries, analítica web, xarxes socials, senyalística, disseny editorial
69
archive,tax-portfolio_category,term-exposicions,term-69,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Exposició Els papers del CADCI: Memòria recuperada

Disseny gràfic de l’exposició Els papers del CADCI: Memòria recuperada.  A través de documents, cartes, entrevistes, fotografies i vídeos es recreen els diferents episodis de la vida del Centre Autonomista de Dependents del Comerç i de la Indústria des de la seva fundació fins a l’actualitat, amb especial atenció al seu paper a l’època de la II República, la Guerra civil i la repressió franquista.

L’exposició va ser treballada amb criteris de sostenibilitat, amb reproduccions directes sobre cartó reciclat de niu d’abella.

 

Exposició Jordi Alumà, 75 anys de pintura a Barcelona

Disseny gràfic de l’exposició Jordi Alumà, 75 anys de pintura a Barcelona, celebrada al Museu Marítim de Barcelona. La mostra recollia una selecció d’obres representatives de la seva trajectòria pictòrica que tracten sobre la seva ciutat natal. Les pintures, elaborades a partir de tècniques tradicionals com el tremp d’ou sobre fusta i grisalles i pastels sobre paper japonès, se centren, principalment, en la particular temàtica dels “Terrats”.