Contactar | enprensa.org
Comunicació i disseny gràfic. Imatge corporativa, packaging, disseny de catàlegs i editorial, senyalística, disseny web, analítica web i xarxes socials
Disseny we, disseny gràfic, catàlegs, memòries, analítica web, xarxes socials, senyalística, disseny editorial
21128
page-template-default,page,page-id-21128,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

En què podem ajudar-te?

 

Només has d’omplir aquest formulari i buscarem l’opció que més s’adapti a les teves necessitats.

He llegit i accepto la política de privacitatInformació sobre el tractament de dades (Reglament (UE) 2016/679 i LO 3/2018)
Responsable del tractament: Collado Serra Comunicació, s.l.
L’informem que les dades obtingudes d’aquest formulari seran incorporades a un fitxer automatitzat sota la responsabilitat de Collado Serra Comunicació, SL amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit a la nostra adreça BALLESTER 67 08023, BARCELONA.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-los per les finalitats esmentades.
L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula. Més informació a la nostra política de privacitat.