Disseny web i multimedia | enprensa.org
Comunicació i disseny gràfic. Imatge corporativa, packaging, disseny de catàlegs i editorial, senyalística, disseny web, analítica web i xarxes socials
Disseny we, disseny gràfic, catàlegs, memòries, analítica web, xarxes socials, senyalística, disseny editorial
22250
page-template-default,page,page-id-22250,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.4,vertical_menu_enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

Disseny web

catàlegs online

DISSENY WEB I MULTIMEDIA

Són molts els canals i formats que tenim a l’abast. Analitzem les teves necessitats, definim una estratègia i triem els millors formats i canals. Arribem on tu vulguis!!

.

–  Disseny de lloc web. Pàgines web ben estructurades, que tenen present l’experiència de l’usuari i optimitzades per a cercadors. Tan complexes o senzilles com necessitis. Creem els continguts i mantenim viva la teva web.

– Catàlegs digitals. Creació de catàlegs digitals o conversió digital dels ja existents.

– Emailings. L’emailing és una eina excel·lent per mantenir informats als teus clients i crear tràfic de qualitat a la web. Creem el contingut, li donem forma i fem l’enviament.

– Presentacions multimèdia. Optimitzem el disseny i format de les teves presentacions.

– Presentacions interactives. Landing pages, bàners i presentacions de producte en format interactiu.

– Fotografia i Vídeo. Cobertura i edició audiovisual d’esdeveniments. Servei documental i/o creatiu, per donar un pas més en enllà en la presentació de productes o la documentació d’esdeveniments.

Què necessites?